Somotec – alansa erikoisosaaja

Somotec Oy on kuopiolainen hitsauslisäaineita, panssarilevyjä sekä peittausaineita ja -tarvikkeita maahantuova yritys. Somotec tunnetaan tutkitusti laadukkaista tuotteistaan.

Toimitamme vaativiin tarpeisiin Corthal-kovahitsauslisäaineita sekä niillä valmistettuja Coroplate-panssarilevyjä ja -osia. Valikoimaamme kuuluvat myös Selectarc erikois- ja kovahitsauslisäaineet sekä Pelox-peittausaineet ja -tarvikkeet.

Somotecin markkina-alueena on koko Suomi ja jälleenmyyjiä löytyy useilta paikkakunnilta. Meillä on toiminnasta yli 30-vuoden kokemus, mikä on tuonut raudanlujaa asiantuntemusta kulumisen- ja korroosioneston sovelluksista, ratkaisuista ja palveluista sekä niihin liittyvistä tuotteista.

Luotettavuutta vaativiin käyttöolosuhteisiin

Tutkimustyön ansiosta saatavilla on aina oikea ratkaisu asiakkaan tarpeisiin. Tuotteita on tutkittu niin toimittajien kuin Somotecinkin toimesta. Suomalainen tutkimusyhteistyö tulee olemaan jatkossakin tärkeässä roolissa Somotecissa. Teollisuuden kasvavat kilpailukyky-, tehokkuus- ja kustannusvaatimukset sekä vaativat käyttöolosuhteet edellyttävät erityisesti laitteiden luotettavuuden sekä kulutuksen- ja korroosionkestävyyden jatkuvaa parantamista.

Somotecin Suomeen tuomat tuotteet valmistetaan Euroopassa, lähinnä Saksassa ja Ranskassa. Suora tuki tuotteita valmistavilta tehtailta on tärkeimpiä Somotecin vahvuuksia. Tehtailla on omat laboratorionsa ja laaduntarkkailuyksikkönsä.

Viivytyksetöntä ongelmanratkaisua

Somotec auttaa ratkaisemaan kulumiseen ja korroosioon liittyvät haasteet yhteistyössä asiakkaan kanssa. Selvitämme asikkaiden tarpeet ja tarvittaessa annamme myös koulutuksen toimitettujen tuotteiden käytöstä. Esimerkiksi kovapinnoitetut osat valmistetaan asiakkaan piirustusten mukaan leikattuina ja taivutettuina ja toimitetaan asennusvalmiina suoraan tehtaalta asiakkaiden kohteisiin.

Asiakaslähtöisyyden tukipilareihin kuuluvat myös yrityksen joustavuus ja tekninen tuki. Asiakkaiden haasteet ratkaistaan viivyttelemättä, toimitusajat pidetään lyhyinä ja asiakasta informoidaan tilauksen etenemisestä.

Somotecilla on laaja varasto Kuopiossa. Yleisimmin käytettyjen standardilevyjen ja hitsauslisäaineiden toimitus vie vain yhden päivän.

Kaikista Somotecin toimittamista tuotteista on saatavilla sertifikaatit ja käyttöturvallisuustiedotteet ja yrityksellä on eränumeroseuranta näille tuotteille.