Ota yhteyttä

Tuotekehitys

Tuotekehitys vastaa tulevaisuuden vaatimuksiin

Somotecilta saat aina oikeat ratkaisut korroosion- ja kulumisenestoon sekä korjaushitsaukseen. Tämä on mahdollista jatkuvan tutkimus- ja kehitystyömme ansiosta. Teemme jatkuvaa tuotetutkimusta sekä itse että yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Lisäksi käytettävissämme on valmistajien kansainvälinen tietopohja.

Tuotetuntemus tuo onnistumisia ja säästöjä

Itä-Suomen yliopisto ja Savonia-AMK tekivät kulumistutkimuksen, jossa tutkittiin eri valmistajien panssarilevyjä ja panssariterästuotteita. Somotecin panssariterästuotteet olivat kulutuskestoltaan ylivoimaisesti parhaat. Panssarilevyjen tuoteryhmässä olimme 1,5–2 kertaa parempia kuin moni muu toimittaja. Kulutusteräksiin verrattuna käytössämme olevat panssariteräkset olivat seitsemän kertaa kestävämpi vaihtoehto. 

Tutkimustiedon ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaidemme tarpeisiin juuri oikeat ratkaisut. Teollisuudessa se tarkoittaa lisäksi isoja säästöjä, kuten eräässä valtiolle tekemässämme projektissa. Tiedon ansiosta onnistuimme säästämään kulutusosissa yli miljoona euroa.

Valmistajiimme voi luottaa

Somotecin maahantuomien tuotteiden valmistajilla on omat laboratorionsa ja laaduntarkkailuyksikkönsä. Kaikista tuotteista on saatavilla sertifikaatit ja käyttöturvallisuustiedotteet. Somotecilla on eränumeroseuranta myymilleen tuotteilleen. Tarjoamme tutkitusti laatutuotteita, jotka kestävät.