Ota yhteyttä

Palvelut

Periksi ei anneta

Meille kestävyys tarkoittaa paitsi yksittäisten tuotteiden kestävyyttä ja pitkää ikää, myös kestävää palvelua ja pitkiä asiakassuhteita.

Tarjoamme tuotemyynnin rinnalla kokonaisvaltaista asiantuntijapalvelua, jonka keskiössä on elinkaariajattelu ja kumppanuus. Olipa haasteesi iso tai pieni, tarjoamme asiantuntijuutta niin ongelmanratkaisuun kuin tuotteiden valintaan. Ratkomme ongelmat yhdessä kanssasi, suunnittelemme oikeat ratkaisut ja valitsemme oikeat tuotteet. Mikä parasta, saat kaiken kätevästi saman katon alta.

”Kunnossapito on auttamisen halua. Se on ongelmanratkaisua, eli todella psyykkistä hommaa. Päätösten tekeminen on kuluttavaa ja usein myös vaikeaa, ja siinä me Somotecilla haluamme ihmisiä auttaa.”

Projekti- ja
asiantuntijapalvelut

KestoRatkaisu on teollisuuden kunnossapidon asiantuntijapalvelu, jossa Somotec ratkoo kulumisen ja korroosion eston sekä korjaushitsauksen haasteita kokonaisuuksina.

Kestoratkaisu Somotec

Koulutukset

Kehitämme teollisuuden alaa kohti kestävämpää tulevaisuutta. Olemme erikoistuneet ruostumattomien terästen peittauspintakäsittelyn ja korjaushitsauksen koulutuksiin.

Toimialat, joille kokonaispalvelumme tuottaa lisäarvoa

Kaivosteollisuus

Louhinta, murskaus, seulominen ja maansiirto

Energiateollisuus

Voimalaitokset, turve, kivihiili ja muu bioenergia

Metsäteollisuus

Kartonki-, massa- ja paperiteollisuus

Infra

Betoni- ja asfalttiasemat, raideliikenteen huolto ja maanrakennus

Metalliteollisuus

Kierrätys, konepajat ja prosessilaitteiden valmistajat

Terästeollisuus

Metallin kierräty ja teräksen valmistus

Kemianteollisuus

Kalkki, lannoite ja petrokemia

Lasiteollisuus

Kierrätys ja valmistus

Laitevalmistajat

Koneet ja komponentit

Teollisuuden kunnossapito

Huolto- ja kunnossapidon yritykset

Konepajateollisuus

Metallituotteiden valmistajat ja korjaajat

Peittaamot

Ruostumattoman teräksen pintakäsittely

Asiakastarina

KovaCase – Kuusakoski Airakselan toimipiste

Kuusakosken Airakselan toimipisteellä murskataan metalliromua, jota tuodaan kaikkialta Pohjois-Suomesta. Murskaimen roottorin kestävyyden varmistaminen onkin arjen toiminnan ehto, jotta metalliset lopputuotteet saadaan eteenpäin terästehtaalle ja uusintakiertoon.

Lue lisää

KovaCase – KS Clean

Kun käytännön ja teorian kokemus kohtaavat, syntyy vain kovaa laatua. Turkulainen ruiskupeittauksen erikoisosaaja KS Clean ja kuopiolainen Somotec Oy ovat hyödyntäneet toistensa osaamista ja asiantuntijuutta jo vuosituhannen vaihteesta lähtien. Yhteistyön aikana ei ole tullut vastaan ongelmaa, jota ei olisi yhdessä ratkaistu.

Lue lisää