Ota yhteyttä

Teollisuuden kunnossapito

KestoRatkaisu

Kestävä ja toimiva kokonaisuus syntyy suunnittelulla ja asiantuntijuudella. Ratkomme hitsaukseen, kulumiseen ja korroosioon liittyvät haasteet yhdessä kanssasi ja suunnittelemme oikeat ratkaisut yli 40 vuoden kokemuksella. Olipa projektisi iso tai pieni, KestoRatkaisu on apunasi.

KestoRatkaisu on Somotecin asiantuntijapalvelu, johon kuuluu kulumisen ja korroosion eston sekä hitsauksen projektit. Se on juuri sen kokoinen palvelu, jonka projektisi vaatii.

Valitse tarvitsemasi ratkaisu, tuote, tiimi tai koko setti. KestoRatkaisu on täysin räätälöitävä palvelu. Asiantuntijamme, omat tuotteemme, kenttätiimimme ja kouluttajamme muodostavat kokonaisuuden, josta voit valita juuri kyseiseen projektiin tarvitsemasi avun. Kattavan varaston, nopean toimituksen ja notkean työtapamme ansiosta olemme toimintavalmiudessa silloin kun tarvitset.

Asiantuntijapalveluumme kuuluu tuotteiden koko elinkaari aina suunnittelusta asennukseen ja koulutuksesta ylläpitoon. Toimitamme kaiken asennusvalmiina suoraan tehtaalta kohteeseen, asennamme tuotteemme ja koulutamme niiden käytön. Kaikki kätevästi KestoRatkaisuna.

Pitkä elinkaari tuo säästöjä ja mielenrauhaa

KestoRatkaisun kautta järjestämme käyttöösi alan parhaat tuotteet ja tarvikkeet. Kaikki hankintamme pohjaavat asiantuntijuuteen sekä omaan tutkimus- ja kehitystyöhön, jossa hyödynnämme viimeisintä tietoa ja teknologiaa. KestoRatkaisu varmistaa, että saat meiltä aina kestävimpiä ja laadukkaimpia tuotteita sekä osaavimman kumppanin.

Valitsemalla KestoRatkaisun vältyt yllättäviltä korjaus- ja uushankintakustannuksilta. Tuotteiden pitkä elinkaari on meille kunnia-asia, siksi KestoRatkaisu liputtaa aina elinkaariajattelun puolesta. Oikeat tuotteet oikeassa paikassa käytettynä tuovat säästöjä pitkällä aikavälillä. Nimensä mukaisesti KestoRatkaisu-palvelu onkin ennen kaikkea kauaskantoinen ratkaisu.

Olemme kumppani, joka ymmärtää liiketoimintasi vaatimusten lisäksi arjen ja todellisen työn haasteet. KestoRatkaisun kautta saat apua, opastusta ja koulutusta. Se on meidän tapamme tehdä töitä – tarjota kokonaispalvelua ja osaamisen kehittämistä. Me pidämme lupauksemme ja sinä saat kestävyyden lisäksi mielenrauhaa.

KestoRatkaisu koostuu räätälöidysti näistä:

 • Kohdekartoitus, suunnittelu, mitoitus ja ratkaisu
  Kohdekartoitus ja suunnittelu tukee elinkaariajattelua ja kestävyyttä. Mitoitamme kohteen ja valmistamme piirustukset, jotta ratkaisu on kaikin puolin oikea.
 • Kestävät tuotteet
  Valmistamme tuotteemme Euroopassa ja toimitamme ne asennusvalmiina suoraan kohteeseen. Valmistajamme ovat sertifioituja toimijoita, joilla on käytössään omat laboratoriot ja laatuvaatimukset, joiden avulla takaamme tuotteidemme korkean laadun.
 • Projektin toteutus
  Asiantuntijuuden, työnjohdon ja projektikoordinoinnin lisäksi toimitamme kohteeseen ammattitaitoiset hitsaajat, asentajat sekä peittaajat, jotka tuntevat erikoistuotteemme perinpohjin.
 • Tekninen tuki, koulutus ja kehitys
  Neuvomme tuotteidemme käytön, järjestämme koulutuksia sekä olemme asiakkaidemme kumppanina ongelmanratkaisussa. Lisäksi teemme jatkuvaa kehitysyhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta löydämme tutkitusti parhaimmat ratkaisut.
 • Dokumentointi
  Tallennamme ja dokumentoimme projektisi, valmistetut laitteet ja kaiken tarpeellisen datan, jotta tiedot ovat tarvittaessa helposti saatavilla.

Kovaa faktaa

Kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

KestoRatkaisu on teollisuuden kunnossapidon asiantuntijapalvelu, jossa Somotec ratkoo kulumisen ja korroosion eston sekä korjaushitsauksen haasteita kokonaisuuksina. Asiakas saa sen mitä tarvitsee: asiantuntijuutta, ongelmanratkaisua, suunnittelua, kohderäätälöidyt tuotteet ja niiden käyttökoulutuksen sekä hitsaus-, asennus- ja peittauspalvelua. Kokonaisvaltaisella palvelulla Somotec helpottaa asiakkaiden arkea ja tarjoaa kestävää vaihtoehtoa.

Lue lisää

“SUOMESSA KÄYTETÄÄN VUOSITTAIN
NOIN 2,5 MILJARDIA EUROA
KULUMISEN JA KORROOSION
KORJAAMISEEN.”

Suomen korroosioyhdistyksen puheenjohtaja ja Aalto-yliopiston professori Olof Forsén

Asiantuntijat

Kalle Riihiluoma

Tilaus- ja toimitusketjupäällikkö

kalle.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 240

Ellinoora Riihiluoma

Asiakaspalvelupäällikkö

elli.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 243

Olli Riihiluoma

Kunnossapidon asiantuntija
IWS | Toimitusjohtaja | Yrittäjä

olli.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 244