Ota yhteyttä

Loppuu se kuluminen.

Kun teräksen kulutuskesto ei riitä, onneksi on Durmax-panssariteräs. Somotecin itse kehittämä tuotesarja kestää kovaakin kulutusta ja tarjoaa kattavan valikoiman vaihtoehtoja teollisuuden eri prosesseihin. Se eroaa muista kulutuslevyistä huomattavasti pidemmällä käyttöiällä ja sen myötä merkittävillä kustannus- ja ympäristösäästöillä.

Meidän ydinosaamista on kulumisen ehkäisy teollisuudessa. Voimme parantaa kuluvien osien kestävyyttä jopa 5-10 kertaiseksi Durmax-panssariterästuotteidemme avulla. Tämä merkitsee vähemmän tuotantokatkoksia, pienentyneitä kunnossapitokuluja sekä enemmän ympäristösäästöjä.

Kovin kulutuskesto syntyy parhaita raaka-aineita ja uusinta pinnoitusteknologiaa hyödyntäen. Siksi kehitimme oikean kovistuotteen, Durmax-panssariteräksen, jolla on pidempi elinkaari ja pienempi hiilijalanjälki. Durmax valmistetaan rakenne- tai ruostumattomasta teräksestä, jonka päälle hitsataan kovapinnoite Durmax POINT -valmistusmenetelmää hyödyntäen. Perusaine ja kovahitsausmateriaalit valitaan aina käyttöolosuhteiden mukaan saavuttaaksemme parhaan kulumisenkeston.

”Hioimme valmistusprosessia viimeiseen asti. Tasainen laatu ja kestävyys syntyy huolellisella työllä. Kestävyyteen vaikuttaa koko valmistusprosessista johtuvat seikat, muun muassa kovapinnoitteen tiiviys ja kovuus, karbidijakauma, seostuminen ja pinnan tasaisuus. Eli koko hitsausprosessin hallitseminen sekä levyn viimeistely. Durmaxissa olemme ottaneet kaiken huomioon. Siitä muodostuu asiakkaalle uskomatonta lisäarvoa.”

Durmax-panssariteräslevyn pitkä elinkaari on tutkittu ja testattu. Kestoikä on noin seitsenkertainen verrattuna kilpailevaan panssariteräslevyyn. Kyseessä on vahvasti elinkaarituote, joka sisältää myös ekologisen kulman. Kun osat kuluvat vähemmän, vähentää se uusien osien valmistusta ja sitä myöten päästöjä.

Vuosikymmenten kokemus on tuonut meille vahvaa asiantuntemusta kulumiseneston sovelluksista, ratkaisusta ja palveluista. Autamme asiakasta ratkaisemaan kulumiseen liittyvät haasteet. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja optimoimme käyttökohteen mukaisen parhaan ratkaisun.

Panssariterästuotteet

  • Panssarilevyt
  • Panssariteräsosat
  • Kovapinnoitetut putket ja putkilinjastot
  • Kovapinnoitetut putkenosat ja putkiyhteet
  • Kovapinnoitetut putkikäyrät
  • Kobolttivaluosat
  • Kovahitsauslisäaineet
  • Liitoshitsauslisäaineet

Coroplate panssarilevyt ja -teräsosat

Maahantuomme saksalaisen Corodurin laadukkaita tuotteita. Corodurin valmistamat Coroplate-tuotteet on tunnettu asiakaslähtöisyydestään: panssariteräslevyn paksuus, perusmateriaali, koko, muoto ja taivutukset määritellään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Lisäksi pinnoittamiseen käytettävä lisäaine valitaan levyn käyttöolosuhteiden mukaan. 

Pinnoitteiden kovuudet ovat 55-68 HRC, riippuen hitsauslisäaineesta, karbidikovuus on vähintään 2200 HV. Coroplate-tuotteita on saatavilla myös putkina ja putkenosina, kuten kartioina ja lieriöinä. Ne hitsataan Corodurin valmistamilla Corthal® – täytelangoilla ja OpenArc-menetelmällä vesijäähdytetyn pöydän päällä.

Asiantuntijat

Kalle Riihiluoma

Tilaus- ja toimitusketjupäällikkö

kalle.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 240

Ellinoora Riihiluoma

Asiakaspalvelupäällikkö

elli.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 243

Olli Riihiluoma

Kunnossapidon asiantuntija
IWS | Toimitusjohtaja | Yrittäjä

olli.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 244