Ota yhteyttä

Hitsauslisäaineet ja juotteet

Erikoistuotteet ja -seokset hetkessä omasta varastosta

Hitsauslisäaineet valitaan aina hitsattavan perusaineen mukaan. Myös hitsausprosessi vaikuttaa sopivan tuotteen valintaan. Me Somotecilla ymmärrämme tuontantosi haasteita, koska olemme kasvattaneet osaamistamme jo vuosikymmenien ajan. Kerro ongelmasi, löydämme kyllä ratkaisun.

Palvelemme asiantuntemuksella Kuopiosta käsin, josta on nopeat yhteydet ympäri Suomen. Kauttamme saat jopa päivän toimitusajalla erikoistuotteet ja -seokset monenlaisiin käyttökohteisiin. Monipuolinen ja laaja varastovalikoimamme takaa saatavuuden tiukissakin tilanteissa.

Hitsauslisäaineet ja juotteet

Hitsauspuikot

Seostamattomat ja niukkaseosteiset, ruostumattomat ja tulenkestävät, valuraudat, nikkeliseokset, alumiiniseokset, kupariseokset, kovahitsaus, talttaus, leikkaus ja lämmitys.

TIG-hitsauslangat

Seostamattomat ja niukkaseosteiset, ruostumattomat ja tulenkestävät, kuparit, alumiinit, nikkelit, magnesium, titaani ja koboltit.

Juotteet

Fosforikupari, hopea, messinki, alumiini ja juoksutteet.

MIG/MAG-hitsauslangat

Kovahitsaus, ruostumattomat ja tulenkestävät, alumiinit, kuparit ja nikkelit.

Kovahitsaustäytelangat

Mangaanipohjaiset, martensiittiset, wolframikarbidit, ruostumattomat, työkaluteräkset, kromikarbidit, nikkelipohjaiset ja kobolttipohjaiset.

Selectarc

Selectarc kuuluu FSH Welding Groupiin, joka on maailmanlaajuinen hitsaus- ja juotoshyödykkeiden itsenäinen valmistaja. Selectarc Industries on valmistanut hitsauspuikkoja jo lähes 70 vuotta. Vuodessa puikkoja valmistuu yli 7000 tonnia, joista reilusti yli puolet on erikoistuotteita. Selectarc tarjoaa täydellisen hitsauspuikkojen tuotesarjan. Selectarcin tuotteet on ISO 9001:2000 -sertifioituja (TUV).

Durmax

Somotecin itse kehittämä panssariteräsratkaisu kestää kovaakin kulutusta ja tarjoaa kattavan valikoiman vaihtoehtoja teollisuuden eri prosesseihin. Durmax-panssariteräsratkaisun avulla voit parantaa kuluvien osien kestävyyttä jopa 5-10 kertaiseksi. Tämä merkitsee vähemmän tuotantokatkoksia, pienentyneitä kunnossapitokuluja sekä enemmän ympäristösäästöjä.

Corthal ja Thalit

Corodur Verschleiß-Schutz GmbH on edelläkävijä kulutuksenkestoa edistävien tuotteiden valmistajana. Corodur on toiminut vuodesta 1990 alkaen tarjoten laajan valikoiman kovahitsaustäytelankoja korjaus- ja kunnossapidon ammattilaisille.

Asiantuntijat

Kalle Riihiluoma

Tilaus- ja toimitusketjupäällikkö

kalle.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 240

Ellinoora Riihiluoma

Asiakaspalvelupäällikkö

elli.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 243

Olli Riihiluoma

Kunnossapidon asiantuntija
IWS | Toimitusjohtaja | Yrittäjä

olli.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 244