Ota yhteyttä

Kovaan maailmaan luotuja tuotteita

Teollisuuden kasvava syke asettaa kulumisen ja korroosion estolle sekä korjaushitsaukselle kovan haasteen. Tarvitaan kovistuotteita, jotka kestävät, toimivat ja tekevät arjesta sujuvaa. Lisäksi tarvitaan asiantuntijuutta, jotta käytössä on aina varmasti oikeat tuotteet.

Somotecin Hitsaajan Kaupasta saat kaiken kovaan hitsaukseen. Toimitamme hitsauslisäaineita ja juotteita, panssariterästuotteita, ruostumattomien terästen peittausaineita ja -tarvikkeita sekä termisiä pinnoitteita. Kaikki nopeasti omasta varastostamme, kattavasti koko Suomeen. 

Somotecin pitkä historia maahantuonnin ja myynnin parissa on tehnyt meistä todellisen erikoisosaajan. Kaikki Somotecin maahantuomat ja myymät tuotteet pohjaavat asiantuntijuuteen, tutkimus- ja kehitystyöhön sekä viimeisimpään tietoon ja teknologiaan. Kattava tietotaitomme on käytettävissäsi kaikissa tuotteissa sekä palveluissa. Olemme apunasi kulumisen, korroosion ja hitsauksen ongelmanratkaisussa sekä sopivimman tuotteen valinnassa.

Hitsaajan Kaupasta löydät laajan valikoiman erikoistuotteita kulumisen ja korroosion estoon sekä hitsaukseen. Valmistamme tuotteet Euroopassa, opastamme tuotteiden käytön ja toimimme teknisenä tukena. Kaikilla tuotteillamme on eränumeroseuranta ja sertifikaatit. Olemme sitoutuneita kehittämään ja toimittamaan laadukkaita asiakas- ja viranomaisvaatimukset täyttäviä ratkaisuja.

Hitsaajan kauppa Somotec

Panssariteräkset

Panssariteräs on suunniteltu kohteisiin, joissa esiintyy voimakasta kulumista, eroosiota tai korroosiota. Se on oikea valinta tilanteissa, joissa kulutusteräksen kulumiskestävyys on riittämätön.

Hitsauslisäaineet ja juotteet

Hitsauslisäaineet ja juotteet valitaan aina hitsattavan perusaineen sekä hitsausprosessin mukaan. Kerro ongelmasi, löydämme kyllä ratkaisun.

Ruostumattomien terästen peittaus

Taistelu korroosiota vastaan on loputon, mutta meiltä ei keinot lopu. Peittaustuotteiden lisäksi tarjoamme kokonaispalvelua, joka räätälöidään aina tarpeesi mukaan.

Termiset pinnoitteet

Terminen pinnoittaminen on hyvä ja nopea korjausmenetelmä, mutta vaatii erikoisosaamista. Somotec auttaa tuotteiden valinnassa ja tarvittaessa myös toteutuksessa.

Asiantuntijat

Kalle Riihiluoma

Tilaus- ja toimitusketjupäällikkö

kalle.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 240

Ellinoora Riihiluoma

Asiakaspalvelupäällikkö

elli.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 243

Olli Riihiluoma

Kunnossapidon asiantuntija
IWS | Toimitusjohtaja | Yrittäjä

olli.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 244