Ota yhteyttä

Teollisuuden koulutukset

Koulutukset tuovat avun kunnossapidon ja tuotannon haasteisiin

Olemme erikoistuneet ruostumattomien terästen peittauspintakäsittelyn ja korjaushitsauksen koulutuksiin.


Somotec on tehnyt töitä ruostumattomien terästen korroosioneston ja korjaushitsauksen parissa vuosikymmenten ajan. Asiantuntijuus on hankittu kiertämällä ympäri maailmaa tutustuen erilaisten konepajojen ja peittaamoiden toimintaan ja prosesseihin.

”Vuosikymmenten kokemus on tuonut meille vahvaa asiantuntemusta kulumisen- ja korroosioneston sovelluksista, ratkaisusta ja palveluista. Autamme asiakasta ratkaisemaan hitsaukseen, kulumiseen sekä korroosioon liittyvät haasteet. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja optimoimme käyttökohteen, tuotantoprosessin ja toimialan mukaisen parhaan koulutuskokonaisuuden.”

Koulutusta suunnitellessa otamme huomioon eri toimialoihin kohdistuvat vaatimukset ja tuotannon olosuhteet. Esimerkiksi paperi- ja elintarviketeollisuudessa on erilaiset käyttöolosuhteet. Siksi on mietittävä, millainen koulutuskokonaisuus toimii parhaiten juuri kyseisessä kohteessa.

Järjestämme koulutuksia niin paikan päällä kuin etänä. Räätälöidyt koulutuksemme sopivat kaikille, jälleenmyyjistä koulutuskeskuksiin ja yrityksiin. Ole rohkeasti yhteydessä niin suunnitellemme juuri teille sopivan koulutuskokonaisuuden.

Asiantuntijat

Kalle Riihiluoma

Tilaus- ja toimitusketjupäällikkö

kalle.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 240

Ellinoora Riihiluoma

Asiakaspalvelupäällikkö

elli.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 243

Olli Riihiluoma

Kunnossapidon asiantuntija
IWS | Toimitusjohtaja | Yrittäjä

olli.riihiluoma@somotec.fi
puh: +358 (0)207 969 244